Четверг, 28.03.2024, 12:35
Приветствую Вас Гость

АДВОКАТЫ ОДЕССЫ

ПОЗОВНА ЗАЯВА про визнання осіб такими, що втратили право - Образцы документов

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Образцы документов » Документы » жилищное » ПОЗОВНА ЗАЯВА про визнання осіб такими, що втратили право (ПОЗОВНА ЗАЯВА про визнання осіб такими, що втратили право)
ПОЗОВНА ЗАЯВА про визнання осіб такими, що втратили право
kudmanДата: Пятница, 05.11.2010, 20:32 | Сообщение # 1
Подполковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 149
Репутация: 0
Статус: Offline
_________________ районний суд м.________

Позивач:
Управління житлово-комунального господарства
Адреса: _____________________________

Відповідачі:
Особа_1,
Адреса:________________________

Особа_2, в своїх інтересах та в інтересах
неповнолітнього сина Особи_3
Адреса: _______________________

Особа_4,
Адреса: _______________________

Особа_5,
Адреса: _______________________

Треті особи:
Орган опіки та піклування, виконавчий комітет
___________ районної у м. ________ ради

Особа_6,
Адреса: ____________________________

ПОЗОВНА ЗАЯВА
про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням, зняття з реєстрації та зняття з квартирного обліку

Квартира № ___ по вул._________, _____ м. _________, знаходиться на балансі ГЖЕД № ___. Основним квартиронаймачем даної квартири є Особа_1, а також за даною адресою зареєстровані члені сім'ї квартиронаймача, а саме: Особа_6, Особа_5, Особа_4, Особа_3 та Особа_2.

Особа_1, Особа_2, Особа_3 та Особа_4 в даній квартири довгий час не проживають.

Особа_5, отримала згідно рішення №___ від «__»_____ р. однокімнатну квартиру у м. ___________ по вул. ____________,__, кв.____, яку приватизувала, а потім, згідно договору куплі - продажу від «__»_____ р. за № ________ продала вищезазначену квартиру і знову зареєструвалася у квартирі №___ по вул. _________, будинок _________ в м. ___________(спірна квартира), де не проживає, а тільки іноді приходить. Факт не проживання підтверджується актом обстеження житлового будинку по вул. _________, ______ у м. _______. Тобто, маючи власну квартиру, яку надала держава Особа_5 продала її, завідомо погіршила свої житлові умови, щоб ще раз отримати від держави житло, що порушує права інших громадян, які перебувають на квартирному обліку. Крім цього, щоб отримати ще додаткову площу в будинку №____ по вул. __________ у м. _________.

Також враховуючи документи надані до суду представником Особи_1 _________ районним судом м. ________, «__»_____ р. розглядалась цивільна справа за позовом Особи_1, Особи_2, Особи_4 до ___________ PB ПМУ УМВС України у ___________ області та третіх осіб: Органу опіки та піклування і ГЖЕД № ___ про визнання такою, що втратила право користування житловим приміщенням, зняття з реєстрації. У даному позові Особа_1 просить визнати такими, що втратили право користування житлом, саме квартирою __ в будинку ___ по вул. ______ у м. ________, Особу_4.

Особа_1 в цьому позові вказує що Особа_4 у _______ році була зареєстрована у спірному житловому приміщенні, але постійно в ньому не проживали, а з січня ______ року зовсім перестала з'являтися у кв.____ по вул. __________, ___.

Факт не проживання вищезгаданих осіб також підтверджується актом обстеження житлового будинку по вул. Короленко, ____ комісією у складі представників ГЖЕД №___ та Управління житлово-комунального господарства. При обстеженні будинку виявлено, що на стінах, стелі, перегородках мають місце тріщини у штукатурці та шпалерах. Підлога просіла. В квартирі №___, в якій мешкає Особа_1 давно не виконувався підтримуючий ремонт, що призвело до погіршення її стану. Суміжна кімната, що надавалася під розширення житлової площі сім'ї Особи_1, пустує, не використовується як житло через її занедбаний стан та протікання покрівлі. і

Обстеженням підвального приміщення виявлено, що воно також знаходиться занедбаному стані, захаращене сміттям, не використовується мешканцями.

Відповідно до акту обстеження вищезгаданої квартири видно що у даному приміщенні ніхто не мешкає, так як дане приміщення вже непридатне для проживання людини та веде до руйнування як і самої квартири так і будинку.

Крім цього Особа_5 навмисно погіршили свої житлові умови продав власне житло, яке вони отримали від держави та знову стали на квартирний облік для ще одного отримання житла, але згідно «Правил обліку громадян...» ст.26 або ст.27 вони повинні бути зняті з квартирного обліку не отримання житла.

{smscoin_key}Згідно ч.1 ст. 64 Житлового Кодексу України - члени сім'ї наймача , які проживають разом з ним, користуються нарівні з наймачем усіма правами і несуть усі обов'язки, що випливають з договору найму жилого приміщення. Повнолітні члени сім'ї несуть солідарну з наймачем майнову відповідальність за зобов'язаннями, що випливають із зазначеного договору.

Відповідно до ст. 177 Житлового Кодексу України громадяни зобов'язані забезпечувати схоронність житлових приміщень, обережно ставитись до санітарно-технічного та іншого обладнання, до об'єктів благоустрою, додержуватись правил утримання жилого будинку і при домової території, правил пожежної безпеки

Згідно ст. 72 Житлового кодексу України суд визнає особу такою, що втратила право користування житловим приміщенням внаслідок відсутності цієї особи понад встановлені терміни.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 64, ст.72, ст.177 Житлового Кодексу України,

ПРОШУ:

1. Визнати Особу_1, Особу_2, Особу_3, Особу_4, Особу_5 такими, що втратили право користування житловим приміщенням - кв. №__ по вул. ________,_____ в м. ______ та зобов'язати відділ ВГІРфО ______ РВ ПМУ УМВС України в області знятй їх з реєстрації з кв. №___ по вул. __________,_________ у м. _________.

2. Зобов'язати виконавчий комітет ________ міської ради зняти Особу_1, Особу_2, Особу_3, Особу_4, Особу_5, з квартирного обліку при виконавчому комітеті міської ради та виключити їх зі списків потребуючих поліпшення житлових умов.

Додатки:

Дата Підпис

 
Образцы документов » Документы » жилищное » ПОЗОВНА ЗАЯВА про визнання осіб такими, що втратили право (ПОЗОВНА ЗАЯВА про визнання осіб такими, що втратили право)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа
Поиск
Друзья сайта
  • Новотроицкий район
  • Каланчакский район
  • Чаплинский район
  • Block title
    Херсон
    Block title
    Copyright MyCorp © 2024 | Бесплатный конструктор сайтов - uCoz