Четверг, 28.03.2024, 12:17
Приветствую Вас Гость

АДВОКАТЫ ОДЕССЫ

Скарга на постанову по справі про адміністративне правопоруш - Образцы документов

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Образцы документов » Документы » Административное право » Скарга на постанову по справі про адміністративне правопоруш (Скарга на постанову по справі про адміністративне правопоруш)
Скарга на постанову по справі про адміністративне правопоруш
kudmanДата: Четверг, 04.11.2010, 19:40 | Сообщение # 1
Подполковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 149
Репутация: 0
Статус: Offline
До ______________ міськрайонного суду
_________________області

Заявник: ,
який проживає за адресою: ,
кв. 88, м. ______________ ______________ обл.,
поштовий індекс _____

Заінтересована Начальник _____________ відділу статистики
особа: м. ______________
______________ обл., поштовий індекс _____

Скарга на постанову по справі про адміністративне правопорушення

З 19 липня 1997 року я працюю директором професійно-технічного училища №24 м. _____________ _____________ області.
18 листопада 2004 року економіст _____________ міського відділу статистики Макогін Надія Іванівна провела перевірку наданої училищем статистичної звітності за січень-червень 2004 року і виявила в ній заниження кількості використаної училищем електроенергії на 24000 кіловат, що підтверджується доданою до скарги копією акту.
Оскільки зазначену звітність підписав я Макогін Н.І. в той же день склала протокол про вчинення мною адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186-3 КпАП України, на підставі якого начальник _____________ міського відділу статистики 27 листопада 2003 року наклала на мене адміністративне стягнення у вигляді штрафу в сумі 170 гривень, що підтверджується доданою до скарги копією постанови по справі про адміністративне правопорушення.
Вважаю зазначену постанову незаконною з наступних підстав.
З доданої до скарги копії протоколу вбачається, що справа про адміністративне правопорушення відносно мене була призначена до розгляду на 25 листопада 2004 року у приміщенні _____________ відділу статистики.
В зазначений день я з’явився за місцем слухання справи, однак у зв’язку з хворобою Зуренко К.І. розгляд справи було перенесено на невизначений строк.
3 жовтня 2004 року я отримав копію оскарженої постанови і з неї дізнався, що 27 листопада 2004 року начальник _____________ відділу статистики без моєї участі розглянула справу.
Вважаю, що при цьому вона порушила вимоги ч. 1 ст. 268 КпАП України, згідно з якою справа про адміністративне правопорушення розглядається у присутності особи, яка притягається до адміністративної відповідальності. Під час відсутності цієї особи справу може бути розглянуто лише у випадках, коли є дані про своєчасне її сповіщення про місце і час розгляду справи і якщо від неї не надійшло клопотання про відкладення розгляду справи.
Внаслідок порушення зазначеної норми я був позбавлений можливості дати по справі особисті пояснення, заявити клопотання про допит свідків та про витребування доказів, у зв’язку з чим оскаржену постанову не можна вважати законною.
У відповідності з ч. 4 ст. 288 КпАП України особа, яка оскаржила постанову про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати судового збору.
На підставі викладеного й у відповідності з ч. 1 ст. 287, п. 2 ч. 1 ст. 293 КпАП України

прошу:

1. Скасувати постанову начальника _____________ міського відділу статистики від 27 листопада 2004 року по справі про вчинення мною адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186-3 КпАП України і надіслати справу на новий розгляд.
2. Під час підготовки справи до розгляду вирішити питання про витребування з _____________ відділу статистики матеріалів про накладення на мене адміністративного стягнення.

Додатки:

1. Копія акту від 18 листопада 2004 року.
2. Копія протоколу від 19 листопада 2004 року.
3. Копія постанови від 27 листопада 2004 року.
4. Копія скарги.

"_____" ____________200__ р. ________________

 
Образцы документов » Документы » Административное право » Скарга на постанову по справі про адміністративне правопоруш (Скарга на постанову по справі про адміністративне правопоруш)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа
Поиск
Друзья сайта
  • Новотроицкий район
  • Каланчакский район
  • Чаплинский район
  • Block title
    Херсон
    Block title
    Copyright MyCorp © 2024 | Бесплатный конструктор сайтов - uCoz