Среда, 17.04.2024, 00:39
Приветствую Вас Гость

АДВОКАТЫ ОДЕССЫ

Апеляція - Образцы документов

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Образцы документов » Документы » уголовное » Апеляція (Зразок апеляційної скарги)
Апеляція
kudmanДата: Среда, 27.10.2010, 15:20 | Сообщение # 1
Подполковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 149
Репутация: 0
Статус: Offline
До апеляційного суду
_____________ області

Софронова Андрія Петровича,
який перебуває під вартою у СІЗО УМВД України у
_____________області
вул. Марата, буд. 14, м. _____________,
поштовий індекс _____

Апеляція

21 вересня 2004 року ___________ міськрайонний суд ___________ області ухвалив постанову про обрання відносно мене запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.
Вважаю зазначену постанову незаконною з наступних підстав.
У відповідності із ст. ст. 148, 150 КПК України запобіжні заходи застосовуються за наявності достатніх підстав вважати, що підозрюваний, обвинувачений, підсудний, засуджений буде намагатися ухилитися від слідства і суду або від виконання процесуальних рішень, перешкоджати встановленню істини у справі або продовжувати злочинну діяльність. При вирішенні цього питання крім зазначених обставин враховуються тяжкість злочину, у вчиненні якого підозрюється, обвинувачується особа, її вік, стан здоров’я, сімейний і матеріальний стан, вид діяльності, місце проживання та інші обставини, що її характеризують.
При обранні запобіжного заходу відносно мене суд зазначених обставин до уваги не взяв і не врахував, що після вчинення злочину я повністю визнав себе винним, щиро покаявся, активно сприяв розкриттю злочину і повністю відшкодував завдані збитки
Крім того, я вперше притягуюся до кримінальної відповідальності, позитивно характеризуюся за місцем роботи і проживання, наміру ухилятися від слідства і суду, перешкоджати встановленню істини у справі або продовжувати злочинну діяльність не маю.
Враховуючи зазначені обставини суд мав право обрати відносно мене запобіжний захід, не пов'язаний із триманням під вартою.
На підставі викладеного й у відповідності із ст. ст. 148, 150, ч. 7 ст. 165-2, ч. 2 ст. 347, ч. 5 ст. 349, п. 2 ч. 2 ст. 366, ст. 367, ч. 1 ст. 382 КПК України

прошу:

1. Витребувати із _____________ міськрайонного суду _____________ області матеріали про обрання відносно мене запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.
2. Скасувати повністю оскаржену постанову _____________ міськрайонного суду _____________ області від 21 вересня 2004 року і постановити свою ухвалу, якою обрати відносно мене запобіжний захід, не пов'язаний із триманням під вартою.

Додатки:

1. Копія постанови.
2. Копія апеляції.

„____” ____________200__р. _____________Сафронов А.П.

 
Образцы документов » Документы » уголовное » Апеляція (Зразок апеляційної скарги)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа
Поиск
Друзья сайта
  • Новотроицкий район
  • Каланчакский район
  • Чаплинский район
  • Block title
    Херсон
    Block title
    Copyright MyCorp © 2024 | Бесплатный конструктор сайтов - uCoz