Четверг, 28.03.2024, 22:37
Приветствую Вас Гость

АДВОКАТЫ ОДЕССЫ

Пояснення у суд стосовно порушення податкового законодавства - Образцы документов

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Образцы документов » Документы » Административное право » Пояснення у суд стосовно порушення податкового законодавства (Пояснення у суд стосовно порушення податкового законодавства)
Пояснення у суд стосовно порушення податкового законодавства
kudmanДата: Четверг, 21.07.2011, 13:56 | Сообщение # 1
Подполковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 149
Репутация: 0
Статус: Offline
Зразок пояснення у суд стосовно порушення податкового законодавства

____________ районному суду __________ області

Судді _______________

Поштовий індекс, адреса, засоби зв’язку

ПІБ

Поштовий індекс, адреса, засоби зв’язку

Пояснення по справі № ________

У провадженні ______________ районного суду _____________області знаходиться справа №___________ про адміністративне правопорушення за ч.2 ст.163-1 КУпАП.

По суті пред’явленого мені правопорушення даю наступні пояснення:

1. Зі змісту ч.2 ст.163-1 КУпАП випливає, що мене було піддано адміністративному стягненню протягом року за порушення ведення податкового обліку чи відсутність податкового обліку. Однак це суперечить дійсності. Адміністративним стягненням за подібні правопорушення протягом року я не піддавався та позивач – ____________ МДПІ не могла надати докази наявності таких стягнень.

2. Згідно ст.. 9 КУпАП адміністративним правопорушенням визнається

протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність,

яка посягає на громадський порядок, власність, права і свободи

громадян, на встановлений порядок управління і за яку законом

передбачено адміністративну відповідальність. Як складову правопорушення встановлено саме винну дію або бездіяльність. Тому до мене не може бути застосовано жодних адміністративних санкцій, так як за даних обставин відсутній склад адміністративного правопорушення. Згідно моєї посадової інструкції, в мої обов’язки не входить ведення податкового обліку, тому я жодним чином не міг вчинити пред’явлене мені правопорушення за ч.2 ст.163-1 КУпАП. У даній ситуації не було ані протиправних дій, ані бездіяльності з моєї сторони.

3. Згідно ст..14 КУпАП посадові особи підлягають адміністративній відповідальності за адміністративні правопорушення, зв’язані з недодержанням установлених правил у сфері охорони порядку управління, державного і громадського порядку, природи, здоров’я населення та інших правил, забезпечення виконання яких входить до їх службових обов’язків. До моїх службових обов’язків директора не входить ведення податкового обліку, тому як посадова особа я не можу нести адміністративну відповідальність за пред’явлене мені адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст.163-1 КУпАП.

4. Згідно ст..33 КУпАП стягнення за адміністративне правопорушення накладається у межах, установлених цим Кодексом та іншими законами України. При накладенні стягнення враховуються характер вчиненого правопорушення, особа порушника, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом’якшують і обтяжують відповідальність.

Згідно ст..38 КУпАП адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через три місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні – не пізніш як через три місяці з дня його виявлення.

ТОВ _______________ вчинило правопорушення у 2009 р. та березні 2010 р. Отже від того моменту минуло більш ніж три календарні місяці і згідно з даною нормою чинного Кодексу України про адміністративні правопорушення накладення стягнення є незаконним.

5. Згідно ч.1 п.п. 1, 7 ст. 247 КУпАП провадження в справі про адміністративне правопорушення не може бути розпочато, а розпочате підлягає закриттю за таких обставин:

- відсутність події і складу адміністративного

правопорушення;

- закінчення на момент розгляду справи про адміністративне

правопорушення строків, передбачених статтею 38 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На підставі вищевикладеного вважаю доведеним факт відсутності вчинення мною адміністративного порушення.

Керуючись ст.. 9, 14, 33, 38, ч.1 п. п.1, 7 1247 КУпАП

ПРОШУ СУД:

Закрити провадження у справі № _______ про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст.163-1 КУпАП за відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.

До пояснення по справі № _________ додається:

1. Копія посадової інструкції директора ТОВ ____________.

2. Копія наказу про призначення на посаду директора.

дата. (підпис)/ПІБ
 
shadravenДата: Воскресенье, 01.04.2012, 18:31 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: Offline
спасибо огромное
 
Образцы документов » Документы » Административное право » Пояснення у суд стосовно порушення податкового законодавства (Пояснення у суд стосовно порушення податкового законодавства)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа
Поиск
Друзья сайта
  • Новотроицкий район
  • Каланчакский район
  • Чаплинский район
  • Block title
    Херсон
    Block title
    Copyright MyCorp © 2024 | Бесплатный конструктор сайтов - uCoz