Пятница, 29.03.2024, 13:02
Приветствую Вас Гость

АДВОКАТЫ ОДЕССЫ

Включення до списку виборців за місцем проживання - Образцы документов

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Образцы документов » Документы » Административное право » Включення до списку виборців за місцем проживання (Адміністративна позовна заява)
Включення до списку виборців за місцем проживання
kudmanДата: Пятница, 05.11.2010, 21:12 | Сообщение # 1
Подполковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 149
Репутация: 0
Статус: Offline
До_________ районного суду м.____________ адреса:________________________

Позивач: Особа_1, проживаю за адресою:________________________, тел.:____________________________

Відповідач: дільнична виборча комісія №3 територіального виборчого округу №147, адреса:__________________________, тел.:___________________________

Адміністративна позовна заява

про включення до списку виборців за місцем проживання

Ознайомившись із списком виборців на цій дільничній виборчій комісії №3 територіального виборчого округу №147, я не знайшов себе у списку виборців.

Згідно із записами у моєму паспорті серії____ №______, виданого 10 листопада 2000 року ________ РВ ПМУ УМВС України в ________ області, я зареєстрований за адресою: кв.__ у б. №__ по вул.________ у м._________. Згідно із довідкою дільничної виборчої комісії № 3 територіального виборчого округу № 147, що у м._________, я до списку виборців цієї дільничної комісії не внесений. Згідно з вимогами ч. 2 ст. 31 Закону України «Про вибори Президента України», до списку виборців включаються громадяни України, які досягли 18 років і мають право голосу, на день складання списку постійно проживають на відповідній території.Вважаю, що у цьому випадку є усі підстави для внесення мене у списки виборців, так як я є громадянином України, за віком маю право голосу та місце реєстрації.

На підставі викладеного, керуючись ст. 173 КАС України, -

ПРОШУ:

Зобов’язати дільничну виборчу комісію № 3 територіального виборчого округу № 147, що у м._________________, внести мене, який мешкаю у кв. №__, б. №__ по вул.________ у м.________, до списку виборців.

Додаток:

Дата Підпис

 
Образцы документов » Документы » Административное право » Включення до списку виборців за місцем проживання (Адміністративна позовна заява)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа
Поиск
Друзья сайта
  • Новотроицкий район
  • Каланчакский район
  • Чаплинский район
  • Block title
    Херсон
    Block title
    Copyright MyCorp © 2024 | Бесплатный конструктор сайтов - uCoz