Четверг, 28.03.2024, 12:26
Приветствую Вас Гость

АДВОКАТЫ ОДЕССЫ

Скарга на постанову про закриття кримінальної справи - Образцы документов

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Образцы документов » Документы » уголовное » Скарга на постанову про закриття кримінальної справи (Скарга на постанову про закриття кримінальної справи)
Скарга на постанову про закриття кримінальної справи
kudmanДата: Четверг, 04.11.2010, 19:34 | Сообщение # 1
Подполковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 149
Репутация: 0
Статус: Offline
До ______________ міськрайонного суду
_________________області


який проживає за адресою:
м. ______________ ______________ обл.,
поштовий індекс _____

Скарга на постанову про закриття кримінальної справи

11 липня 2004 року із моєї квартири №12 по вул. Марата, буд. 143 у м. _____________був викрадений кольровий телвізор «LG».
За підозрою у вчиненні зазначеного злочину був затриманий мешканець м. ____________ ______________області Макагоненко Василь Петрович, який 12 липня 2004 року намагався перевезти викрадений у мене телевізор із м. ___________ в м. __________.
У звязку з цим проти нього була порушена кримінальна справа за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.
Однак винним себе у вчинені злочину Макогоненко В.П. не визнав і показав, що телевізор купив на промисловому ринку м. _____________у незнайомого чоловіка.
Інших доказів, які б свідчили про його причетність до вчинення злочину добуто не було і слідчий слідчого відділення _____________ МРВ УМВС України у _____________ області Бабаян А.В. 12 вересмня 2004 року закрив проти нього кримінальну справу на підставі п. 2 ст. 213 КПК України.
Вважаю зазначену постанову незаконною з наступних підстав.
Для встановлення особи, яка скоїла злочин я неодноразово просив слідчого опитати мешканців мого житлового будинку, оскільки крадіжка була вчинена вдень і вони могли бачити як злочинець виносить телевізор. Однак до мого прохання він не прислухався.
Це свідчить про те, що слідчий не вжив всіх передбачених законом заходів для всебічного, повного і об’єктивного дослідження обставин справи.
На підставі викладеного й у відповідності із ст. ст. 236-5 – 236-6 КПК України

прошу:

скасувати постанову слідчого _____________ МРВ УМВС України у _____________області Бабаяна А.В. від 12 вересня 2004 року про закриття кримінальної справи відносно Макагоненко Василя Петровича і направити справу до слідчого відділення _____________ МРВ УМВС України у _____________області для відновлення слідства.

Додатки:

1. Копія постанови.
2. Копія скарги.

„____”___________200__ р.

 
Образцы документов » Документы » уголовное » Скарга на постанову про закриття кримінальної справи (Скарга на постанову про закриття кримінальної справи)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа
Поиск
Друзья сайта
  • Новотроицкий район
  • Каланчакский район
  • Чаплинский район
  • Block title
    Херсон
    Block title
    Copyright MyCorp © 2024 | Бесплатный конструктор сайтов - uCoz